Mania On Tour

 

Vuurwerkmania trekt regelmatig het land in zodat jij de kans krijgt om ons van heel dichtbij mee te maken en we elkaar wat beter kunnen leren kennen. Dat noemen we Mania on Tour. Op deze pagina vind je de aanstaande evenementen waarbij je Vuurwerkmania kunt tegenkomen of waar we al geweest zijn. Denk aan een Dealer Demo Avond, een Winkeliersdemo, een grote Vuurwerkshow of een ander evenement. Kijk snel verder en JOIN US!!

 

UPCOMING EVENTS 


Vuurwerkmania komt naar je toe deze winter! Natuurlijk zijn er weer een aantal demo's van onze winkeliers in de maand december. We brengen je graag op de hoogte waar en wanneer deze zijn. Kom vooral kijken naar onze prachtige producten en schitterende finales! 

  • Op zaterdag 1 juli 2017 zijn we weer aanwezig bij Boulevard Outdoor! Klik hier voor meer informatie  

 

DINSDAG 15 SEPTEMBER 2015


Vandaag was alweer de tweede Dealer Demo Avond in het bestaan van Vuurwerkmania. En wat werd het een topavond! Op een prachtige locatie hebben we een grote groep Winkeliers ontvangen en samen hebben we het nieuwe Vuurwerkseizoen 2015-2016 ingeluid. Met een spectaculaire digitale Openingsshow kreeg iedereen meteen een goede indruk van waar Vuurwerkmania voor staat. Natuurlijk mochten de Vuurwerkmania Angels niet ontbreken waar veel bezoekers ook nog mee op de foto zijn gegaan. Daarna naar het schietveld om de Vuurwerkdemo en afsluitende finale Vuurwerkshow te bekijken. Gave mooie nieuwe en bestaande vuurwerkartikelen en een heftig rammende Eindshow. Let's Ignite the Season!!

 

ZATERDAG 27 JUNI 2015


Wat een topdag hebben we vandaag gehad tijdens het Dance Event Boulevard Outdoor! Prachtig zomers weer op een heerlijke locatie aan het water. We hebben meerdere keren vuurwerk mogen ontsteken waaronder een eigen vette show die we omgedoopt hadden tot Vuurwerkmania Smoking Hot Fireworks Show en natuurlijk de Boulevard Outdoor Eindshow. Daarnaast hebben we de Smoking Hot Pepper Eating Contest gehouden, oftewel het eerste Nederlands Kampioenschap Hete Pepers Eten. Uiteindelijk waren er 2 winnaars die elk met de Hoofdprijs van EUR 500,00 aan vuurwerk aan de haal gingen.

Natuurlijk waren de Vuurwerkmania Angels ook van de partij waarmee veel liefhebbers op de foto zijn gegaan en even een praatje met ze hebben gemaakt. En voor de echte Vuurwerkliefhebber was er een Backstage Tour langs de schietvelden. Iedereen heeft genoten, volgend jaar weer?

 

DINSDAG 30 SEPTEMBER 2014 


Eindelijk was het dan zover: de allereerste Dealer Demo Avond van Vuurwerkmania! Het was één en al gezelligheid samen met onze winkeliers, liefhebbers en natuurlijk de Vuurwerkmania Angels. Met als slot een spectaculaire vuurwerkshow. Bekijk snel de video van deze avond: de officiële Aftermovie!

Nieuwsbrief