Share Your Moment

Share Your Moment en win vette prijzen! 

Deel jouw Vuurwerkmania-moment met andere vuurwerkliefhebbers en win vette prijzen!!

Via de Vuurwerkmania-website kon je de afgelopen maanden heel eenvoudig jouw Vuurwerkmania-moment indienen en delen. Dat kon bijvoorbeeld een Youtube-filmpje, een Instagram-foto, een Facebook-video, enz. zijn zolang het maar Vuurwerkmania-momenten waren en het over vuurwerk van Vuurwerkmania ging.

Uitslag 2015-2016 

De inschrijving voor Share Your Moment 2015-2016 is inmiddels gestopt. Een hele lading Vuurwerkmania-momenten zijn er binnengekomen, thanks voor al jullie inzendingen!!

En wat hebben we het zwaar gehad om de winnaars te selecteren. Je maakt een Vuurwerkmania-moment natuurlijk op jouw eigen manier mee. We hebben daarom vooral gekeken naar dingen als beleving, originaliteit en creativiteit. Het maakte dus niet uit of iemand één of tien momenten had ingediend. Elk moment maakte evenveel kans.

Uiteindelijk hebben we na zwaar beraad de prijswinnaars bepaald en laten weten dat zij in de prijzen zijn gevallen. Alleen de Top 3 moet nog bekend worden gemaakt. Drums please...

1. Matthew Rödel

2. Erwin ten Hoorn Boer

3. Jorik Swier

     

 

Congrats aan alle winnaars en geniet later dit jaar van jullie prijzen!! Wie weet kun je er een vette nieuwe Share Your Moment van maken...

Eind 2016: nieuwe ronde, nieuwe kansen! 

Begin december start namelijk Share Your Moment 2016-2017 en zullen we op deze pagina uitleg geven over de nieuwe actie. Ook jij kunt vanaf dan jouw Vuurwerkmania-moment delen met de rest van de wereld. Maak ons en alle andere Vuurwerkliefhebbers gek en WIN ook vette prijzen!! 

Vuurwerkmania maakt je gek!!
Laatste inzendingen:

Nieuwsbrief