Vuurwerkmaniacs

Vuurwerkmaniacs

Ben jij alweer maanden bezig met het afstruinen van internet naar filmpjes van nieuwe vuurwerkartikelen? Reis jij stad en land af naar vuurwerkdemo's en vuurwerkshows? Volg jij ons het hele jaar door via Facebook? Vind je het leuk om jouw mening over vuurwerk te delen met anderen? Oftewel: ben jij helemaal gek van vuurwerk en Vuurwerkmania?

Dan zijn we op zoek naar JOU!!

Wij zoeken namelijk echte Vuurwerkmaniacs die de allernieuwste Vuurwerkmania-artikelen willen testen. Niet alleen voor jezelf maar vooral ook voor alle andere vuurwerkliefhebbers en Vuurwerkmania-fans. Je krijgt dan van ons een testpakket met daarin meerdere vuurwerkartikelen die je dan gratis en voor niets kunt testen.

What's the catch?

Klinkt te mooi om waar te zijn? Klopt! We vragen er natuurlijk wel wat voor terug. We willen jou vragen of je voor ons allemaal op jouw eigen manier verslag wil doen van jouw testresultaten. Dat betekent dat je kort beschrijft wat je van het vuurwerk vond. Wij plaatsen dat dan bijvoorbeeld op onze website en social media. Nog leuker wordt het als je ook wat dingen filmt of fotografeert, dan plaatsen we dat er ook bij.

Meedoen?

De kans is groot dat er zich heel veel Vuurwerkmaniacs zullen melden. Helaas kunnen we niet iedereen mee laten doen. We vragen je daarom om ons een mail te sturen met daarin een korte motivatie waarom wij juist jou als één van onze Vuurwerkmaniacs zouden moeten selecteren. Vertel bijvoorbeeld wat meer over jezelf, wat jou zoal op vuurwerkgebied allemaal bezig houdt en of je bijvoorbeeld een eigen Youtube-kanaal hebt. Wees creatief, alles mag...

Stuur jouw aanmelding vóór 1 december 2016 naar info@vuurwerkmania.nl en wie weet ben jij straks één van de gelukkigen!

Vuurwerkmania maakt je gek!

Nieuwsbrief