Over Vuurwerkmania

Assortiment
Bij Holland vuurwerk ben je aan het goede adres voor het grootste en goedkoopste online vuurwerk assortiment van onder andere vuurwerkpakketten, cakeboxen, compoundboxen en natuurlijk al het jeugd vuurwerk!

Niet alleen biedt Holland vuurwerk jou een breed assortiment aan vuurwerk, maar ook nog eens het aller zwaarste vuurwerk van Nederland. Met merken als Big X, Meisterwerk, Geisha en Pyrorebels.
Holland vuurwerk biedt in elk prijssegment het mooiste, beste en veiligste vuurwerk aan. Dat houdt vanzelfsprekend ook in: zoveel mensen, zoveel wensen! Daarom heeft Holland vuurwerk ook in 2022 een assortiment voor iedereen, van de grootste cakeboxen tot de sterretjes voor de kleintjes en alles wat daar tussen zit.

Trends
De trend compound vuurwerk is verder doorgezet, ook wel connected vuurwerk genoemd. Bij compound vuurwerk zijn de cakeboxen al doorgelont, dit wil zeggen dat je een cakebox 1x hoeft aan te steken. De cakes in een compound zijn bevestigd op een onderplaat, waardoor het omvallen van een cake uit de box ook niet meer kan gebeuren. Wel zo veilig dus! Daarnaast maken de buurtpakketten zijn opmars. Cakes per 3, 6 of zelf 10 stuks voor een spotgoedkope prijs.</p>

Traditie
Consumentenvuurwerk afsteken is natuurlijk traditie, niet voor niets is vuurwerk in 2015 is opgenomen in het Nationale Inventaris Immaterieel Cultureel Erfgoed.

Gratis vuurwerk
Omdat wij jou een mooi en knallend oud en nieuw gunnen, geven wij jou een extraatje. Bij iedere bestelling geven wij gratis vuurwerk weg. Daarnaast krijgt iedereen bij iedere bestelling een gratis vuurwerkbril en lont.

Holland vuurwerk - Voordelig en eenvoudig online vuurwerkbestellen! Bestel je vuurwerk direct online en kom het vuurwerk ophalen wanneer het jou het beste uitkomt bij Holland vuurwerk !
Bekijk het vuurwerk van tevoren op onze website en stel op die manier jouw eigen vuurwerkshow samen. Laat de hele buurt versteld staan, want je bent hier verzekerd van het zwaarste consumentenvuurwerk! Kijk rond op onze website, bestel en we zien jou graag terug bij ons in de winkel!

Namens het Holland vuurwerk Team wensen wij jou alvast een waanzinnig oud en nieuw!